A férfi termékenységi vizsgálatai

Nehezített teherbeesés esetén a férfiak vizsgálata legalább annyira fontos, mint a nőké, ráadásul lényegesen gyorsabb, egyértelműbb az eredmény. Ha a fizikális vizsgálat negatív, a "kis fickók" pedig elég aktívak, jól néznek ki, és a közegük is megfelelőnek tűnik, akkor általában nincs miért aggódni. 😉
Nézzük, mik a főbb lépések...
2019.09.24./Szerző: Haász Nikoletta

Nehezített teherbeesés – Nő a baj?

A várandós nők elég feltűnőek a gömbölyödő pocakjukkal, elég hangosak a vajúdás alkalmával és úgy általában eléggé a figyelem középpontjában vannak ahhoz, hogy könnyen elfeledkezzünk róla: egy baba megszületéséhez apa is kell. Nélküle ugyebár... 🙂 Amikor hiba csúszik a gépezetbe, a legtöbb ember lelki szemei előtt mégis egy szerencsétlen nő jelenik meg, akinek valamiért nem sikerül. Még az ő fejében is az fordul meg legelőször, hogy valami nincs rendben vele.
2019.09.20./Szerző: Haász Nikoletta
Biztos, hogy a lombik a megoldás?

Biztos, hogy a lombik a megoldás?

Előfordul, nem is ritka eset, hogy néhány alapvető meddőségi vizsgálat után azzal szembesül az ember lánya az orvosnál, hogy tulajdonképpen minden rendben van vele, sőt a párja sem produkálhatna jobb eredményeket. Ja, hogy már két éve nem jön össze a baba? Hmmm... Rendben, akkor ezeket a bogyókat kellene ekkor és ekkor beszedni, a következő ciklusban mesterséges megtermékenyítésen (inszemináció) találkozunk! Na ekkor javaslom behúzni a kéziféket.
2019.09.19./Szerző: Haász Nikoletta