Várat magára a baba? Így készülj az első orvosi látogatásra!

Rendben, egyeztettél egy időpontot a nőgyógyászodhoz. Van ezzel kapcsolatban bármi egyéb teendőd? Naná. Ha felkészülten mész, időt, és konzultációs alkalmat spórolhatsz vele. Néhány pontban összeszedtem Neked, hogy mivel/mire érdemes készülnöd.
2019.10.17./Szerző: Haász Nikoletta

Vekerdy Tamás emlékére (1935-2019)

Éppen pár hete beszélgettünk a férjemmel arról, hogy milyen nagyszerű ember, és nem is gondolunk bele igazán, de jó esély van rá, hogy sajnos már nem sokáig tehetünk fel neki kérdéseket. Pedig volna mit kérdezni.
2019.10.09./Szerző: Haász Nikoletta

Előadás – Természetesen Baba!

Sziasztok, jó hírrel jelentkezem! 🙂

Előadást tartok…
2019.10.02./Szerző: Haász Nikoletta

Hány napos a ciklusod? – avagy a női ciklus fogalma

Ha babát szeretnél, és nehézségekbe ütköztél, akkor az első és legfontosabb, hogy légy tisztában a saját ciklusoddal. Tudd, hogy mikor minek kell(ene)történnie, illetve, hogy első ránézésre nagyjából rendben van-e a dolog.
2019.09.30./Szerző: Haász Nikoletta

Ha csak egyetlen dolgot tanácsolhatnék Neked…

Nyolc év sok idő. Ha eközben minden hónapot azzal töltesz, hogy várod azt a bizonyos második csíkot a terhességi teszten, akkor még több. Sok mindent tanultam ez alatt az időszak alatt, és nem csak a tárgyi tudásra vagy a türelemjátékra gondolok. Igyekszem napról napra, hétről hétre mindezt a tudást átadni Neked, hogy lerövidíthesd a saját utadat. Nem vagyunk egyformák, a problémáink sem azok, de vannak olyan általános érvényű dolgok, amiket ha megfogadsz, előbbre visznek. Egy ilyen dolgot szeretnék ma tanítani Neked.
2019.09.27./Szerző: Haász Nikoletta

Babaprojekt? Enélkül a két dolog nélkül bele se vágj!

“Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat.” Nagyon igaz idézet, és az egyik kedvencem is, mégis, ezzel a "vesztegettél" szóval nem tudok kibékülni. Valahogy mintha a lényegi mondanivalójának menne ellene: a magyar értelmező kéziszótár szerint amikor valaki időt elveszteget = nem használ (fel) okosan, elmúlni enged, ill. haszontalansággal tölt el. Ugye érzitek, hogy ez az idézet A kis hercegből egyáltalán nem erről szól? A férjem szerint pont emiatt húsba vágó. Talán igaza van.
2019.09.25./Szerző: Haász Nikoletta